Over We Fit Together

Wie ben ik?

Hey, mijn naam is Mert en ik ben 21 jaar oud. Afgelopen jaren had ik als doel om af te vallen in vet en aan te komen in spiermassa. Het heeft mij 4 jaar geduurd om mijn doel eigenlijk te behalen wat simpelweg te gek voor woorden is. Ik bleef het moeilijker maken dan het was en wilde van alles uitproberen wat mij werd verteld of aangeraden. Als ik zo terugkijk heb ik niet eens de simpelste stappen uitgevoerd. Om deze reden wil ik jou gaan helpen om niet mijn fouten te maken maar meer in 4 jaar tijd te behalen aan resultaat. Je hoeft niet saai te eten met alleen groente en een beetje vlees. Het mag wel, dat is het probleem niet maar er zijn vele andere leuke manieren om met een kleine aanpassing grote verschillen te kunnen krijgen.

Het is belangrijk om te weten wat je doet, maar sterker nog waarom je iets doet. Daarom is het verstandig om eerst een doel vast te stellen wat je wilt behalen. Als jij dit helder hebt kan ik jou verder helpen met het behalen van jouw doel net als tientallen anderen voor jou. ik heb in de afgelopen jaren kennis opgedaan omtrent voeding, training en lifestyle en dit op mijn platform verwerkt. Hierdoor is het behalen van jouw doel nog makkelijker dan ooit. 

Dit platform heeft dus alle informatie op een plek en daarnaast kom jij nog is in contact met mij, hoe gaaf is dat! Ik sta elke dag voor jou klaar om jou vragen te beantwoorden waar jij tegen aanloopt. 

We Fit Together

Op het internet zijn er talloze informatiebronnen voor voeding, training en lifestyle. Het kan voor een individu heel erg verwarrend worden als je verschillende dingen leest over een onderwerp. Ik heb het voor jou makkelijker gemaakt en alle relevante informatie op dit platform. Het platform bied jou een betere houvast om jouw doel te behalen!

Voeding

Door talloze verschillende recepten en schema’s zal jij nooit te maken hebben met een saai dieet.

training

Door de variatie en uitleg van oefeningen snap jij sneller de essentie van de schema en boek jij progressie!

persoonlijk contact

Kom in contact met mij voor al jou vragen en onduidelijkheden. Zo kom jij nooit voor verrassingen te staan!

Meld je GRATIS aan en plan jouw gesprek in!