• Genre:
  • Duration:
  • Average Rating:

Review

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

We Fit Together
Average rating:  
 7 reviews
byEsmanur onWe Fit Together

Ik ben een tijdje gelden begonnen bij We fit together en heb eigelijk binnen twee maanden mijn doel bereikt! Ik ben natuurlijk nogsteeds door aan het gaan want hoe Mert je motiveert geeft je ook energie en je dieet schema die je krijgt is zo anders dan alle standaard schema’s. Ik ben heel tevreden met mijn online coach!

byLara onWe Fit Together

We fit together heeft mij heel erg goed begeleid betreft mijn training- en voeding schema. Ik kan altijd heel de dag door terecht met vragen bij mert. Dat is natuurlijk erg fijn! Daarnaast krijg je nooit saaie recepten van hem mee 😉 Ik ben erg blij dat ik gekozen heb voor we fit together ! Naast een top begeleiding, wordt je ook super fijn gemotiveerd!

byYesim Nevin onWe Fit Together

We fit together helpt en begeleid mij heel goed in het sporten en een goed gezond dieet bijhouden. Ook kan ik voor vele vragen contact opnemen en hier een goed antwoord op terug krijgen. Mert heeft mij dagelijks weten te motiveren om mijn doelen na te streven. Hiervoor ben ik nog steeds erg dankbaar!

byArin onWe Fit Together

Dankzij wefittogether ben ik begonnen met mijn fitnessdoelen. Ik had zelf geen motivatie en tijd om naar de gym te gaan en gezond te eten maar Mert motiveerd mij erg goed om hard te trainen en gezond te eten, en ik ben heel erg blij met de progressie die ik in deze paar maanden door wefittogether heb gemaakt!

byKhalid onWe Fit Together

Dankzij we fit heb ik het fitnessen serieus kunnen oppakken. Mert heeft mij de fijne kneepjes van het sporten uitgelegd, van de soort oefeningen en manier van trainen tot aan de manier van rusten en de voeding die er bij komt kijken om je resultaat te behalen . Ik ben het platform en mert ontzettend dankbaar.

Page 1 of 2:
«
 
 
1
2
 
»